Beauty Bear Tan Vingummi-vitaminer

kr.249.00

Medlemspris helt ned til DKK 159 få dit Medlemskab her.

Berthelsen Beauty Bear® TAN Vitamins forbereder huden til sommerens sol indefra. TAN Vitamins er et ideelt tilskud til at opnå en perfekt vedvarende tan, samt beskytte huden mod solskoldning.

  • Vingummi-vitaminer
  • Smag af fersken
  • Forbereder huden
  • Vedvarende tan
  • Lækker konsistens
  • Nemme at tygge
  • Veganske

3 på lager

Vil du have rabat? Bliv medlem, tilmeld dig et BEAUTY MEMBERSHIP!

Beskrivelse

TAN Vitamins er en stærk kombination af Betacaroten og C-vitamin fra Acerola, og tilsammen er TAN Vitamins funktioner:

 

C-vitamin hjælper huden med at danne ny kollagen

C-vitamin beskytter huden mod oxidativt stress

Betacaroten vedligeholder hudens normale funktion

Start gerne cirka 4 uger inden du ønsker effekt af solen, for at få den bedst mulige virkning. Fortsæt indtil solsæsonen er overstået. TAN Vitamins erstatter ikke brugen af solcreme. Brug altid passende SPF solcreme ved ophold i solen.

 

Ligesom vores andre Beauty Bear varianter, indeholder TAN Vitamins 100% naturlig farve og smag fra frugt (fersken), er 100% vegansk og er samtidig 100% cruelty free.

Indhold og ingredienser

Indeholder: 60 bamser

Anbefalet daglig dosis: 2 bamser

Til voksne og børn over 11 år. Med børnesikret låg.

Indhold pr daglig dosis             RI%

Betacaroten    3 mg               62,5%

Acerola ekstrakt                    350 mg              Ej fastlagt

Heraf:

Vitamin C     80 mg               100%

Ingredienser

Glukosesirup, rørsukker, pectin (frugtfibre), acerola ekstrakt (Malpighia glabra L.), betacaroten, naturlig aroma (fersken), overfladebehandlingsmiddel (kokosolie, rapsolie, carnauba voks).

Sådan virker Berthelsen Beauty Bear® TAN Vitamins

Berthelsen Beauty Bear® TAN Vitamins er en stærk kombination af Betacaroten og C-vitamin fra Acerola. Start gerne cirka 4 uger inden du udsættes for sol, for at få den bedst mulige virkning. Fortsæt indtil solsæsonen er overstået. Så er du sikker på at få mest muligt ud af solens stråler samtidig med, at du beskytter din hud mod at blive solskoldet. TAN Vitamins hjælper også mod soleksem.

Beauty Bear TAN Vitamins indeholder Betacaroten som bidrager til vedligeholdelse af huden, samt C-vitamin som hjælper med dannelsen af ny kollagen i huden samtidig med, at det beskytter huden mod oxidativt stress.

BETACAROTEN bidrager til vedligholdelse af normal hud samt beskytter huden mod solens stråler. Betacaroten er det, man kalder ‘et forstadie til A-vitamin’, hvilket vil sige, at det i kroppen omdannes til A-vitamin. Betacaroten er en carotenoid, og mere specifikt en caroten, som er en gruppe af gule og røde farvestoffer. De findes bl.a. i gulerødder, og giver dem deres farve. Når man indtager betacaroten over en periode, opnås det som hedder karotenæmi. Det betyder, at underhuden bliver gylden, og man får en gylden hudfarve. Når huden får farve, dannes farven rundt om overhudens pigmentceller og giver cellekernerne i huden et beskyttende lag. At vi bliver solbrune er altså en naturlig beskyttelsesmekanisme. Betacaroten bevirker således, at vi hurtigere får farve, og reducerer risikoen for at blive solskoldet.

ACEROLA indeholder naturlig C-vitamin, som hjælper huden med at danne ny kollagen og beskytter huden mod oxidativt stress. C-vitamin er nødvendigt for at danne aminosyrer, som indgår i proteinet kollagen. Kollagen er den trækstærke bestanddel i både sener, brusk, tandkød, knogler, hår, negle og hud. Når huden ældes, bliver huden rynket hvilket bl.a. skyldes, at dannelsen af kollagen mindskes med alderen, samt at kollagen nedbrydes af UV-stråler fra solen. C-vitamin er derfor vigtigt for at vedligeholde niveauet af kollagen, som er nødvendigt for at vedligeholde huden.

Berthelsen Beauty Bear® TAN Vitamins er derfor et ideelt tilskud til at opnå et flot tan, samtidig med, at du beskytter og opretholder din hud. Vi anbefaler dog, at man altid bruger passende SPF solcreme ved ophold i solen, da Beauty Bear TAN Vitamins ikke erstatter brugen af solcreme.

Yderligere information

Vægt 230 g