Beauty Bear Nail Vingummi-vitaminer

kr.249.00

Medlemspris helt ned til DKK 159 få dit Medlemskab her.

Berthelsen Beauty Bear® NAIL Vitamins er specielt designet med essentielle næringsstoffer, som plejer og vedligeholder neglene. Beauty Bear® NAIL Vitamins indeholder både Agerpadderokke, Selen og Zink, som vedligeholder og plejer neglene.

  • Vingummi-vitaminer
  • Styrker neglene
  • Smag af æbler
  • Lækker konsistens
  • Nemme at tygge
  • Veganske

 

3 på lager

Vil du have rabat? Bliv medlem, tilmeld dig et BEAUTY MEMBERSHIP!

Beskrivelse

NAIL Vitamins indeholder desuden også Vitamin B6 & Vitamin B12, som vedligeholder dannelsen af røde blodlegemer. De røde blodlegemer er i stand til at klemme sig igennem kroppens mindste blodkar, kapillærer, og er derfor vigtige for at få ilt og næring korrekt rundt i kroppen, så selv neglene får deres næringsstoffer optimalt.

 

NAIL Vitamins primære funktioner er at vedligeholde neglene ved at:

 

vedligeholder neglenes hårdhed

øge elasticiteten i neglene

vedligeholder celledeling og dannelsen af røde blodlegemer

Da NAIL Vitamins består af vitaminer og mineraler, som plejer neglene indefra, vil resultaterne kunne ses, når de nye negle vokser ud. Derfor anbefaler vi, at man tager NAIL Vitamins i ca. 2-3 måneder, for at kunne se resultaterne.

 

Ligesom vores andre Beauty Bear varianter, så indeholder NAIL Vitamins 100% naturlig farve og smag fra frugt (grønne æbler), er 100% vegansk og er samtidig 100% cruelty free.

 

Indhold og ingredienser

Indeholder: 60 bamser

Anbefalet daglig dosis: 2 bamser

Til voksne og børn over 11 år. Med børnesikret låg.

Indhold pr daglig dosis             RI%

Vitamin B6       1,4 mg               100%

Vitamin B12     6,25 mcg           250%

Selen                  13,75 mg          25%

Zink                     5 mg                   50%

Agerpadderokke                        200 mg              Ej fastlagt

Heraf:

Silicium              5,8 mg               Ej fastlagt

Ingredienser

Glucosesirup, rørsukker, bindemiddel (pektin), agerpadderokke (Equisetum arvense L.), naturlig aroma (grønne æbler), surhedsregulerende middel citronsyre), zinkcitrat, cyanocobalamin, overfladebehandlingsmiddel (kokosolie, rapsolie, carnaubavoks), pyridoxinhydrochlorid, natriumselenit.

Sådan virker Berthelsen Beauty Bear® NAIL Vitamins

Beauty Bear NAIL Vitamins indeholder Agerpadderokke, Selen, Vitamin B6 og B12 samt zink, som tilsammen vedligeholder og plejer neglene. Dine negle kan fortælle, om du får nok af de næringsstoffer, du har brug for. Det er nemlig sådan, at kroppen er i stand til at lave et prioriteringssystem af næringsstofferne. Dvs. hvis du er i underskud, bliver de vigtigste processer tilført næringsstoffer først.

SELEN er et af de vigtigste mineraler, da kroppen har brug for selen til at beskytte cellerne og vedligeholde immunforsvaret, hår og negle. Hvis kroppen ikke har nok selen, nedprioriterer kroppen at give neglene selen, hvilket resulterer i svage negle, der flækker. Selen er derfor et vigtigt mineral til flotte negle.

AGERPADDEROKKE indeholder organisk bundet silicium, som findes i væv. Vævet skal være særligt stærkt for at få en stærk neglestruktur, og silicium er derfor vigtigt for at få stærke negle. Silicium vedligeholder desuden dannelsen af proteinerne kollagen og elastin, som giver neglene elasticitet, og dermed modvirker flækkede negle. Agerpadderokke hjælper også på ”skøre” negle, og kan også afhjælpe hvide pletter på neglene.

VITAMIN B12 og B6 er med til at vedligeholde dannelsen af røde blodlegemer, som er med til at tilføre ilt til alle kroppens celler. Det gør, at cellerne fungerer optimalt. B12 er endvidere vigtig for celledelingen, som er vigtig, når neglene skal gro. Zink er også et vigtigt mineral for neglene, da mangel på zink giver en mere skrøbelig neglestruktur, som resulterer i knækkede negle.

Berthelsen Beauty Bear® NAIL Vitamins indeholder derfor både agerpadderokke, selen, zink, vitamin B6 og B12, som sikrer, at din krop får tilført de mængder, den har brug for.

Yderligere information

Vægt 230 g