HANDELS- OG MEDLEMSBETINGELSER FOR Beauty Club MEDLEMSKAB

Beauty-Club er en medlemsklub, der sikrer alle medlemmer store rabatter på kendte mærkevarer inden for kosmetik og skønheds branchen. For at blive medlem hos Beauty-Club skal du være fyldt 18 år, og du skal bekræfte dette, når du melder dig ind ved dit første køb. Beauty-club.dk er kun for privatpersoner. Det koster DKK 139-289 om måneden at være medlem. Abonnementet du vælger hæves hver måned, indtil du ikke længere vil være medlem. Du kan opsige dit medlemskab når det passer dig med virkning til udgangen af den igangværende måned + 1 måned. Du opsiger ved at logge ind på Beuty-club.dk via login-ikonet oppe i højre hjørne. Herefter vælger du “Mit medlemskab” og klikker på knappen: “Opsig medlemskab”. Du kan også sende en e-mail til beautyclub@outlook.dk med dit ønske om opsigelse. Det er ikke muligt at handle på Beauty-club.dk uden et medlemskab. Vi anbefaler dog at du drager fordel af de ekstra nedsatte medlemspriser. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

SÅDAN KØBER DU

Når du handler på Beauty-club.dk kan du vælge mellem 3 medlemsskaber. Hvis du ønsker at blive medlem af fordelsklubben og dermed få adgang til de mange rabatter vi holder en fast lav pris.

Ønsker du ikke at være medlem, kan du ikke købe vare på beauty-club.dk

Husk at du kan afmelde dit medlemskab når du ønsker det.
Efter din ordre er gennemført, vil du få tilsendt en ordrebekræftelse pr. e-mail, og du vil modtage endnu en e-mail, når vi afsender din ordre.

BESTILLING

Hos Beauty-club.dk kan du kun bestille varer via vores website.

OM PRISERNE PÅ Beauty-club.dk

På Beauty-club.dk finder du altid den billigste mulige pris for beauty-club.dk på hvert produkt. Medlemspriser er de priser som tilbydes alle medlemmer af beauty-club.dk. Medlemspriserne sikrer alle medlemmer besparelser på op til 60%. For at undgå videresalg, er det ikke muligt at lægge mere end 3 stk af den samme vare pr. ordre. Beauty-club.dk vil ofte stadig være lav sammenlignet med andre butikker og webshops.

BETALING

Alle betalinger gennemføres teknisk med Stripe, som kortindløsere, samt MobilePay. På Beauty- club.dk kan der betales med Dankort, Visa, Visa electron, Mastercard, Applepay og MobilePay. Alle betalings- og kortgebyrer er indeholdt i prisen og afholdes således af Beauty Club. Betaling for medlemskab samt varer på Beauty-club.dk kan kun ske med betalingskort. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Beauty-club.dk, eller når dit medlemskab påbegyndes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er oplyst inkl. moms. Priserne er dagspriser. Når du handler på Beauty-club.dk indgås aftaler på dansk.

FORSENDELSE

Ordrer bestilt hos Beauty-club.dk leveres enten via GLS til din adresse (omdelt) eller til en pakkeshop/ pakkeboks med GLS (uden omdeling). Forventet leveringstid er 1-3 hverdage. Der er gratis levering for medlemmer med medlemsskab med fri fragt. På ordrer til pakkeshop, (*uden omdeling 39DKK) og til din adresse (omdelt 54DKK) på et samlet varekøb over 350DKK er der fri fragt. For ikke- medlemmer med fri fragt er fragtprisen 39 kr’*. Beauty-club.dk har ansvaret for varerne, indtil de er leveret.

Bestilling der foretages inden kl. 12.00. og sendes til København, Odense, Århus og Aalborg, forventes levere 1-3 hverdage.

Som noget ekstraordinært tilbyder vi en meget CO2 venlig afhentning løsning, som er gratis.
Du har mulighed for at hente dine produkter, dagen efter din bestiling, hvis bestillingen er fortaget inden kl 12.00. Så længe produktet er på lager og vi godkender din ordre.
Afhentning sker i NIVEAU (Frisør) på H C Ørstedsvej 48b 1879 Frederiksberg.
Afhentning kan ske i tidsrum : Mandag 10.00-17.30, Tirsdag 10-17.30, Torsdag 10.00 – 19.30, Fredag 10.00-17.30.
Bemærk det er ikke muligt at afhente om onsdagen.

FORTRYDELSES- OG RETURRET (RETURVARER)

Beauty-club.dk fortrydelsesret på 14 dage (den lovpligtige fortrydelsesret er på 14 dage). Fristen gælder fra den dag du modtager varerne.
Hvis du vil fortryde og returnere en eller flere varer, skal du inden for 14 dage informere os om fortrydelsen/returneringen på

mail beautyclub@outlook.dk , som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, medmindre du samtidig har givet os tydelig meddelelse om dette på mail beautyclub@outlook.dk

Hvis varen er forseglet, hvilket kan være tilfældet af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, er der ikke fortrydelses- og returret, hvis forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 5 arbejdsdage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Sker dette ikke frafalder retten til returnering og dermed retten til du som køber kan få dine penge tilbage. Omkostninger ved returnering af varer, skal du selv betale. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, da du bærer risikoen for varen. Husk at give kundeservice besked om din returnering på beautyclub@outlook.dk efter at du har afsendt din pakke, så de kan starte behandlingen af din sag.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Ved brug af plejeprodukter og kosmetik kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Vi opfordrer derfor til, at du altid sender denne med retur i ubeskadiget stand.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
NIVEAU
H C Ørstedsvej 48b 1879 Frederiksberg.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

REKLAMATIONSRET

Beauty-Club.dk yder dig som forbruger den lovpligtige reklamationsret på 24 måneder fra levering. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. For alle varer (herunder varer med begrænset holdbarhed) gælder det, at almindeligt slid/fordærvelse ikke er en mangel i købelovens forstand, selvom nedslidning/fordærvelse kan indtræde inden udløbet af de 2 års reklamationsret.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Såfremt du opdager en fejl eller en mangel ved en vare, der er købt på Beauty-club.dk, skal du hurtigst muligt eller indenfor rimelig tid efter du har opdaget manglen, rette henvendelse til os på beauty-club.dk , hvorefter vi vil håndtere din reklamation. Hvis du reklamerer inden for 1 måned efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

REFUSION AF FRAGTOMKOSTNINGER

I tilfælde af mangler ved en vare, som du ønsker at reklamere over, kan du, efter nærmere aftale med os, sende den til:
NIVEAU
H C Ørstedsvej 48B 1879 Frederiksberg.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Hvis din reklamation er berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på beautyclub@outlook.dk Hvis ikke det lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Center for Klageløsnings adresse: Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, www.naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her ec.europa.eu/ odr

BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

Når du melder dig ind hos Beauty-club.dk, skal du bekræfte at du er over 18 år. Er du under 18 år skal indmeldelsen og abonnementet tegnes af en forælder.

En aftale kan altid let opsiges af en forælder, hvis den uanset betingelsen om at være over 18 år er indgået af et barn eller en person under 18 år.
HÅNDTERING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Når du er oprettet som kunde hos Beauty-club.dk, så opbevares dit navn, din adresse, dit telefon nummer og din e-mail adresse i et elektronisk kundekartotek. Kun ansatte hos Beauty-club.dk kundeservice har adgang hertil.

Vi registrerer og videregiver disse personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte ordrer til dig. Personoplysningerne registreres hos Beauty-club.dk. Vi opbevarer også personoplysninger i forbindelse med overholdelse af bogføringslovens regler, hvorefter regnskabsmateriale skal opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Vi sender kundeoplysninger krypteret.

Som kunde hos Beauty-club.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ret til indsigt i, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen Dine rettigheder har du efter Persondataloven.
Den dataansvarlige på Beauty-club.dk er Beauty-club.dk
Oplysninger afgivet til Beauty-club.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E- mail adressen videregives ikke til andre.

COOKIES

Beauty-club.dk anvender cookies. Det gør vi udelukkende for at gøre det lettere for dig at logge ind og for at vise dig relevante produkter og nye tilbud, når du besøger Beauty-club.dk
En cookie er en lille fil, der indeholder oplysninger om du er ny- eller tidligere kunde, hvilke produkter du besøger, samt andre forhold om din adfærd på websitet. Cookien lagres på din PC, tablet eller mobiltelefon.

Én cookie kan ikke identificere dig som person, kun genkende din PC, tablet eller mobiltelefon og derved sikre dig en tilpasset udgave af Beauty-ckub.dk
Vi gemmer typisk en cookie i 12 måneder.

WEBSTATISTIK

Du har mulighed for at indstille din browser, så den giver en advarsel, når du modtager en cookie. Du har også mulighed for at slå brugen af cookies helt fra i din browser.
Hvis du ønsker at slette dine cookies, kan dette gøres fra din browsers indstillinger.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Priserne på Beauty-club.dk er den billigste dagspris det er muligt for Beautu-club.dk at have.

GENERELLE OPLYSNINGER

Beauty-club.dk
NIVEAU
CVR: 34100322
Adresse: H C Ørstedsvej 48B 1879 Frederiksberg Mail: beautyclub@outlook.dk Etableringsår: 2020

Handels- og medlemsbetingelserne er senest opdateret d. 08.12.2020

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores websted. Du kan finde ud af mere om, hvilke cookies vi bruger:
Nødvendige
Påkrævede cookies hjælper med at gøre webstedet brugbart ved at aktivere grundlæggende funktioner, f.eks. Diasfunktioner, og sikre fuld adgang til alle sider på vores websted. Hjemmesiden fungerer ikke optimalt uden disse cookies. Vi har betragtet disse som betalte og lagres derfor uden forudgående samtykke.
Expires
1 year
Name
wordpress_[hash]
Data processor
System
Purpose
On login, WordPress uses the wordpress_[hash] cookie to store your authentication details.
Expires
1 year
Name
wordpress_logged_in_[hash]
Data processor
System
Purpose
After login, WordPress sets the wordpress_logged_in_[hash] cookie, which indicates when you’re logged in, and who you are, for most interface use.
Expires
1 year
Name
wp-settings-{time}-[UID]
Data processor
System
Purpose
This is used to customize your view of admin interface, and possibly also the main site interface.
Expires
1 year
Name
comment_author_{HASH}
Data processor
System
Purpose
When visitors comment on your blog, they too get cookies stored on their computer.
Expires
1 year
Name
comment_author_email_{HASH}
Data processor
System
Purpose
When visitors comment on your blog, they too get cookies stored on their computer.
Expires
1 year
Name
comment_author_url_{HASH}
Data processor
System
Purpose
When visitors comment on your blog, they too get cookies stored on their computer.
Expires
1 year
Name
cookie_settings
Data processor
System
Purpose
Used to set your cookie settings